fredag 8 oktober 2010

överraskning / surprisejag är superförkyld o är hemma med min förkylda dotter (som är på bättringsvägen, ingen feber idag). när brevbäraren kom så gick dottern ut för att hämta posten o kom inspringande med ett paket - till mig :)

sötaste Farmors pyssel har skickat detta till mig *rörd* kolla förpackningen, bara en sån sak! jag blir juh helt tårögd... sååå fina örhängen som hon gjort i en sååå fin ask som hon oxå gjort... jag älskar döskallar, har juh tom en tatuerad *ler*

TACK känns som futtigt... men TACK snälla, rara, goa, underbara du, kramar o kärlek

look what I got in the mail today. it really made my day (I'm at home with the flu togheter with my daughter also with the flu). I love sculls and these earrings are homemade and put in a lovely homemade box and sent to me, I'm so happy and touched *love*

5 kommentarer:

 1. Helt tokigt my-igt och jätte fint!!
  Varför har aldrig jag tänkt på trekantiga askar?? Tar gärna en titt nästa gång jag är förbi, du vet ju hur jag är med förpackningsdesign ;)

  SvaraRadera
 2. Kul att du tycker om dom.
  hoppas du känner dig bättre idag.
  Ha en god dag
  kram

  SvaraRadera
 3. Jiddrans heller att du frågar mig om kurs för sockor från tån och upp ;-)
  Jag måste säga att jag vet inte om jag tycker om tåformen på sockorna när man stickar så...den blir liksom tvär och kantig, men det är väl ovanan.
  Hoppas du är kry nu! Det är en attans förkylning med hosta som härjar och det sitter i så länge så länge....nu ska jag gå och sussa...ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara lådor!! Måste ta tag i detta så snart det blir ännu mörkare på kvällarna. Fast det är svårt att välja mellan garn, symaskin och pyssel.

  Ha det så gott!

  /YvvvePyvve

  SvaraRadera
 5. Sjukt snygga örhängen..*avisjagblir* Kramz sis

  SvaraRadera